понеділок, 3 вересня 2018 р.

Перший день знань


     








                 Добрий день наші милі діти.
Ви сьогодні вже учні у нас.
Будемо вчитись, дружити, радіти
Й називатися 1- А клас.



         Ось і початок вашого шкільного життя. Сьогодні ми здійснимо уявну подорож на нашому чарівному теплоході «Знань» до найбільшої країни Європи -України. В чарівну країну вирушаємо разом.
Девіз нашого уроку: «Всі перешкоди подолаємо, багато нового й цікавого узнаємо.»
     І подорож на ньому розпочнеться із знайомства. Тож подаруйте один одному посмішку, і давайте знайомитись!
     Щоранку я буду вас зустрічати у нашому затишному класі. Ми разом будемо вчитися писати, читати, рахувати, малювати, співати, фантазувати, мріяти і взагалі пізнавати навколишній світ.
   Цей день - велике свято не тільки для вас, але й для мене також! Ваші щирі посмішки, очі з іскорками цікавості дають мені велику надію, що наш з вами шлях буде повним добрих пригод та досягнень!
   Ваші батьки з любов’ю виховували вас вдома. Прийшовши до школи, ця любов буде тільки зростати: моє серце вже чує кожне ваше серденько, бо ми стаємо однією великою родиною! Ви скоро відчуєте тепло та підтримку ваших шкільних друзів та старших товаришів!
   Я допоможу вам відкрити нові вміння, знання, навички, та ви зрозумієте, що кожен з вас може бути трішки чарівником, якому покориться багато наук та нових відкриттів! Успіхів вам у найяскравішій пригоді життя!
    Сьогодні у нашій країні свято науки і знань. Свято веселе й чудове — бо ми живемо у вільній і незалежній Україні, де всі діти і дорослі мають право на навчання, на одержання потрібних знань. У цей вересневий день тисячі дітей і дорослих в Україні сядуть за парти, щоб навчатись.
         Школа – це не лише те приміщення, до якого ви щойно зайшли, — це велика країна Знань, Храм науки, країна дитинства і юності. Ви побачили, що тут навчаються не лише маленькі діти, а й старші учні. Всі школярі одержують відповідні знання, які просто необхідні для кожної людини. А що таке знання? (Відповіді дітей).
         Знання — це все те, що людина вміє, знає, навчилася робити. Маленькі в школі вчаться читати, писати, рахувати, а старші пізнають секрети інших наук, але без уміння читати, писати і рахувати ніхто не може обійтися. Тому з цього починають усі учні.


Немає коментарів:

Дописати коментар