вівторок, 14 листопада 2017 р.

Чарівний світ шведської казкарки

            До 110-річчя від дня народження відомої шведської казкарки Астрід Ліндгрен в Карпилівській сільській бібліотеці  була проведена книжкова мозаїка "Чарівний світ Шведської казкарки".
Діти познайомилися з дитячими та юнацькими роками А.Ліндгрен, дізналися, як і чому вона стала письменницею, звідки з'явилися в її уяві, а потім і в літературному світі відомі книжкові герої. 
 І звичайно, на нашому заході пролунали уривки з улюблених творів письменниці, які до того ж були представлені на книжковій виставці, які по закінченні заходу, наші юні читачі залюбки взяли для читання додому.
Діти мали змогу переглянути по відео, дитячу казкову повість
"Малий і Карлосон що живе на даху"та буктрейлер "О Міо,мій,Міо" Астрін Ліндгрен. Історія розповідає про маленького хлопчика Міо, він був сиротою та виріс у дитячому будинку. Згодом його всиновили, але через погане поводження з ним він втікає з цієї сім'ї. Але раптом...
Герой потрапляє в казкову країну Прекрасного Далека, дорослі добрі та привабливі діти лагідні та привітні,там немає страху, гноблення холоду і голоду. Але життю щасливих мешканців країни Прекрасного Далека загрожує небезпека...
Що буде з цією прекрасною країною?
Читайте у книзі А. Ліндгрен "О Міо,мій Міо".


  

Немає коментарів:

Дописати коментар